Végre nyugi van….. Párkapcsolati szakaszok 4. rész

A harmadik szakasz a függetlenség és az önmegvalósítás ideje. Végre nyugi van. Túljutottatok a kezdeti viharos összezördüléseken, kialakultak a szabályok, megismertük a párunkat és önmagunkat is.

 

Rájöttünk, hogy teljesen ki lehet borulni egy fotelben hagyott koszos zoknin, és túlestünk a kinek a szüleihez menjünk karácsony este, komoly problémáján. 🙂 Mindenki tudja, hogy a másik nem tökéletes, de nem is kell, hogy az legyen.

 

onmegvalositas

Itt az ideje a kitekintésnek. A pár tagjai ilyenkor egy biztosnak vélt kapcsolattal a hátuk mögött, immár képesek saját magukra, a karrierjükre, az álmaikra koncentrálni. Új hobbit találhatnak, új ismeretségeket köthetnek.

 

Kisebb eltávolodás ilyenkor természetes, hiszen a jelszó az „Önmagam akarok lenni”, de fontos, hogy az új élményeket megosszuk egymással. Ne hagyjuk beszürkülni kapcsolatunkat. Ilyenkor nagyon jó lehet valamilyen közös elfoglaltság, vagy program szervezése.  (erre aztán már rengeteg ötletet lehet javasolni az egyszerű, olcsóbbtól: közös forralt borozás a karácsonyi időszakban, vagy romantikus séta és fagyizás- beszélgetéssel összekötve; a drágábbig: wellness hétvége, közös tánctanfolyam… stb stb)

Olvasd el az előző részeket is: Íme

Párkapcsolati szakaszok 1. rész http://kapcsolatvilag.hu/parkapcsolati-szakaszok-1-resz/

Párkapcsolati szakaszok 2. részhttp://kapcsolatvilag.hu/parkapcsolati-szakaszok-2-resz-a-szenvedelyes-szerelem/

Párkapcsolati szakaszok 3. részhttp://kapcsolatvilag.hu/parkapcsolati-szakaszok-3/

 

Boldogságos hetet Nektek!

Álló Gabriella- párkapcsolati tanácsadó és coach

Oszd meg, ha tetszett!
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram
Google+
http://kapcsolatvilag.hu/vegre-nyugi-van-parkapcsolati-szakaszok-4-resz/
Follow by Email
RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük