Rólam

Sziasztok,

Álló Gabriella párkapcsolati tanácsadó és life coach vagyok. 

 

Régebben a  kapcsolataimban kaotikus állapotok uralkodtak: voltak konfliktusaim, vitáim, véget nem érő veszekedéseim kollégákkal, főnökökkel, családtagokkal, és főleg a párommal. Volt mikor engem bántottak meg, és volt mikor én bántottam meg másokat. Nem értettem, hogy mások mit, miért tesznek, miért bántanak meg engem, vagy éppen miért sértődnek meg, mikor én nem akartam senkit becsmérelni. Valamiért még is így történt.  Pont olyan vagyok, mint TE.

 

Pár éve feje tetejére állt az életem. Elváltam, újrakezdtem.  Rengeteg MIÉRT fogalmazódott meg bennem. Aztán új lapot indítottam. Ekkor kezdtem el a kapcsolatokkal foglalkozni, keresni a MIÉRTEKRE a választ. A bölcsek kövét még nem találtam meg, de tanultam, képeztem, képzem magam. Tudatosabb lettem. Átgondoltabb, megfontoltabb, és talán egy kicsit bölcsebb is. 🙂

 


 

life coach szakmai képzés 2016.

Life coaching végzettségemet Joó Zsuzsa Karrieriskolájában szereztem 2016-ban. Itt megismertem a coaching struktúráját,  és etikáját, a life coaching sajátosságait. Megtanultam tesztek alkalmazását,az enneagram sajátosságait, az önismeret fejleszés és az aktív figyelés módszertanát. Life coachként úgy tudok a legtöbbet segíteni, hogy figyelek és kérdezek… és kérdezek…. és kérdezek…. és amikor azt hiszed, már mindent elmondtál, akkor én még mindig tudok kérdezni. 🙂 egészen addig, amíg meg nem tudod fogalmazni a benned élő problémát, rá nem jössz a megoldására, úgy, ahogy neked a legjobb. Nem nekem, nem a szüleidnek, sem senki másnak, csakis NEKED!!!

Már ekkor éreztem, hogy mindenképpen a párkapcsolat irányába szeretnék fejlődni, ez az a téma, ami annyira megérintett engem, hogy ez lesz az

ÉN HIVATÁSOM.

 

“A HÁZASSÁG AZ EGYETLEN DOLOG, AMI REMÉNYT AD AZ ÉLETBEN. LÉTREHOZ VALAMI MÁST, AMI TÖBB, MINT A KETTŐ ÖSSZEGE. “

                                                                                                                    (A dán lány c. film)


 

face to face párkapcsolati tanácsadó szakmai képzés 2016.

Szintén 2016-ban végeztem el dr. Mészáros Ádám face to face párkapcsolati tanácsadó szakmai képzését, ahol

  • megismertem a kapcsolatok dinamikáját,
  • konfliktuskezelést,
  • a sikeres kommunikáció alapjait,
  • a kapcsolatok szakaszait,
  • az egyes szakaszok legjellemzőbb problémáit.
  • elsajátíthattam a főbb párkapcsolati problémák jellemzőit és megoldásukat (elhidegülés, elfejlődés, anyós problémák, heves viták probléma köre, megcsalás)

Azóta is folyamatosan képzem magam.


2017-ben új területre merészkedtem. Kicsit spirituálisabb az irány, de nem kevésbé hatékony.

theta healing consulens-tanácsadó 2017.

Ez a Theta Healing, ami nagy változásokat hozott az életembe. Ez egy alternatív gyógyító módszer, amely a fizikai, lelki, érzelmi megújulást célozza meg. Így még jobban meg tudom érteni klienseimet, még jobban tudok nekik segíteni, miközben theta agyhullámokkal kapcsolódunk a Teremtőnkhöz, és annak energiáit kérjük a testi, lelki, spirituális változásokhoz.

 

 

Úgy gondolom, tapasztalataimmal, képzettségemmel hatékonyan és szeretettel tudok NEKED segíteni eligazodni a Kapcsolatok Világában.

 

Ezzel együtt meg fog változni a te életed is. Ezt GARANTÁLOM.

 

 


telefon: Magyarország: 70/77-00599

               Szlovákia:  0948/133-992

email: allogabriella@gmail.com