Rólam

Sziasztok,

Álló Gabriella párkapcsolati tanácsadó és life coach vagyok, a Kapcsolatok Világának háziasszonya. Régebben a  kapcsolataimban kaotikus állapotok uralkodtak: voltak konfliktusaim, vitáim, véget nem érő veszekedéseim kollégákkal, főnökökkel, családtagokkal, és főleg a párommal. Volt mikor engem bántottak meg, és volt mikor én bántottam meg másokat. Nem értettem, hogy mások mit, miért tesznek, miért bántanak meg engem, vagy éppen miért sértődnek meg, mikor én nem akartam senkit becsmérelni. Valamiért még is így történt.  Pont olyan vagyok, mint TE.

 

Pár éve feje tetejére állt az életem. Elváltam, újrakezdtem.  Rengeteg MIÉRT fogalmazódott meg bennem. Aztán új lapot indítottam. Ekkor kezdtem el a kapcsolatokkal foglalkozni, keresni a MIÉRTEKRE a választ. A bölcsek kövét még nem találtam meg, de tanultam, képeztem, képzem magam. Tudatosabb lettem. Átgondoltabb, megfontoltabb, és talán egy kicsit bölcsebb is. 🙂

 

Úgy gondolom, tapasztalataimmal, képzettségemmel hatékonyan és szeretettel tudok NEKED segíteni eligazodni a Kapcsolatok Világában.   Ezzel együtt meg fog változni a te életed is. Ezt GARANTÁLOM.

 


telefon: Magyarország: 70/77-00599

               Szlovákia:  0948/133-992

email: allogabriella@gmail.com