A közös munka

A tanácsadás hossza, avagy hányszor kell találkoznunk?

 

Nagyon sok minden függ a problémától, ami miatt megkerestetek engem. Az általam kínált csomagok minden esetben nagyon átgondoltan lettek kialakítva, a különböző problémákhoz igazodva. A találkozók közt egyéni igényektől, időbeosztástól függően 10-14 nap telik el.

Általánosságban elmondható, hogy minimálisan 4-5 alkalom kell ahhoz, hogy a holtpontokról elmozduljatok.

 

Az a bizonyos első alkalom: 🙂

Az első alkalommal skype-on keresztül beszélgetünk egy kicsit, megismerjük egymást.

Ennek több célja is van:

 • egyrészt természetesen megismerjük egymást. Mint minden segítő folyamatban, itt is nagyon fontos a “kémia”. Biztos voltál már te is úgy, hogy valakit öntudatlanul, szinte elsőre szimpatikusnak találtál, míg  más taszított téged az elejétől fogva, minden ok nélkül. A mi munkakapcsolatunk nagyon intim lesz, hiszen a legbelsőségesebb életetek lesz terítéken, így elengedhetetlen, hogy szimpatikusnak találjuk egymást. Lehetetlen az őszinte feltárás, megnyílás, amennyiben nincsen meg köztünk a teljes bizalom.
 • ezen kívül én megismerem a ti problémátokat, feltérképezzük a gondokat. Nem baj, ha nem tudjátok szavakba önteni, biztosak lehettek abban, hogy különböző módszerekkel tudok ezen segíteni.
 • miután megismertelek titeket és a problémát is, ki tudjuk választani a számotokra legmegfelelőbb csomagot.
 • ezen a skype-os megbeszélésen mindhárman jelen kell lennünk: ti ketten és én.
 • FONTOS: ez az első tanácsadói alkalom teljesen INGYENES. Ezután ha valamiért akár ti, akár én úgy gondolom, hogy nem szeretnénk együtt dolgozni, semmi baj, elköszönünk egymástól és barátokként válunk el. Nem tartozunk egymásnak magyarázattal.
 • amennyiben úgy döntünk, hogy belevágunk a közös munkába, onnantól én irányítok. Ti befizetitek a csomagdíjat a számlámra, és a befizetés beérkezésétől számított 1 napon belül felveszem veletek a kapcsolatot, időpont egyeztetés miatt. (további részleteket itt találsz: http://kapcsolatvilag.hu/arak-csomagok/  )
 • Partnerek leszünk, soha semmit nem kérek ok nélkül, soha semmit nem mondok a levegőbe.

 

A tanácsadás folyamata, avagy mi is fog történni veletek?

 • egy-egy alkalom hossza 2,5-3 óra. Természetesen igény szerint, szünetekkel megszakítjuk,
 • az igazi munka a kettőtök otthonában fog zajlani 🙂 rengeteg házi feladatot adok majd nektek.  Már most szólok: amennyiben a házi feladatok nem készülnek el a következő alkalomra, vagy összecsaptátok, nem fordítottatok rá kellő energiát, odafigyelést, akkor a folyamat lezárul, nem tudunk tovább lépni. Ebben az esetben a kifizetett csomagdíjat 20% kötbér levonásán kívül visszautalom nektek, és jó barátokként búcsút veszünk egymástól.
 •  A házi feladatok lehetnek írásbeli feladatok, cselekedetek, vállalások. Mindegyiket egyforma gondossággal kell elkészítenetek. Nem magam miatt, miattatok. Ezek a gyakorlatok fogják a tanácsadás gerincét képezni, ezekből fogjátok újjáépíteni a kapcsolatotokat. Nagyon fontosak, érdekesek lesznek, ezt megígérem.
 • Bár nem vagyok orvos, vagy pszichológus, a titoktartás engem is köt. Már az első ingyenes skype-os beszélgetésen elhangzottak is titkosak.

 

Helyszínek:

Győr: Nádor irodaház

Dunaszerdahely: Vishnu bolt feletti tréning helyiség

 

Skype-os tanácsadás:

Van lehetőség csak skype-os tanácsadásra is. Ebben az esetben minden találkozónk online zajlik képpel és hanggal. Ilyenkor a személyes tanácsadáskor használt ábrákat, grafikákat, listákat skype-on küldöm át,  lehetőség szerint ki kell azokat nyomtatni, vagy le kell másolni. Az online skype-os tanácsadás eredményessége azonos a személyes tanácsadással. A speciális skype-os árakat keresd az árak, csomagok oldalon.

 

 Ha olyan kérdésed van, amire itt nem kaptál választ,

 

kérlek írj a      allogabriella@gmail.com email címre                                         vagy

hívj:                   magyarországi szám: 70/77-00-599

                              szlovákiai szám: 0949/133-992