Fizetési és lemondási feltételek

A fizetés módja:

 

  1. az első INGYENES skype-os tanácsadáson, amely 1 óráig tart meghallgatlak mindkettőtöket és kiválasztjuk a megfelelő csomagot Nektek,
  2. ezt követően, a kiválasztott csomag árát magyarországi ügyfeleim a magyar számlára, szlovákiai ügyfeleim pedig, a szlovákiai euros számlára elutalják vagy befizetik,
  3. a befizetés megérkezése után én rögtön felveszem a kapcsolatot Veletek, és már egyeztetjük is az első tanácsadási időpontot.
  4. Skype-os tanácsadás esetén a fizetés ugyanígy történik.

 

Lemondási feltételek:

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy közbejön valami, betegség, munka, akármi. Semmi gond, minden megoldható, tudunk új időpontot egyeztetni. Befizetett csomag esetén, kérlek, amint megtudjátok, hogy a megbeszélt időpont nem megfelelő, amint lehet értesítsetek, hogy én is így tudjak készülni. Természetesen, ha esetleg nekem jön közbe valami, én is így járok el.

 

Amennyiben a  befizetett tanácsadás ideje alatt a kiadott házi feladatot nem készítitek el megfelelő odafigyeléssel és gondossággal, akkor az első alkalmat követően 25%, a második vagy harmadik alkalmat követően 40%, ezután 50% kötbér levonása után az összeget visszautalom nektek, és jó barátokként válunk el. Sem nektek, sem nekem nincs szükségem arra, hogy egymás idejét raboljuk.  Az el nem készített házi feladat lehetetlenné teszi a továbblépést és így ellehetetleníti a kapcsolat újraépítését. Kérlek ezt mindenképpen vegyétek figyelembe és fontoljátok meg.